LET'S GO!

Het team van T.O.G. heeft als missie om zelf het goede voorbeeld te geven: ‘Practice what we preach’ is een van onze belangrijkste kernwaarden. Wij zijn namelijk niet zo van de praatjes. Daarom organiseren wij regelmatig events om mensen van verschillende afkomsten en achtergronden met elkaar te verbinden. Onze events variëren van challenge days tot sportieve activiteiten.

Wintertijd Challenge – Spieren voor Spieren

Samen zetten wij ons in voor het goede doel.

In 2014 en 2015 hebben wij in samenwerking met meerdere partners de T.O.G. Wintertijd Challenge georganiseerd. Beide keren werden een uitzonderlijk groot succes. T.O.G. Wintertijd Challenge 2015 werd zelfs de grootste Wintertijd Challenge van Nederland met een recordbedrag van 21.000 euro.  Dit bedrag werd gedoneerd aan stichting Spieren voor Spieren.

T.O.G. On the Beach

Inspiratie, Energie & Fun!

T.O.G. On the Beach is een geweldig strandevent van T.O.G.
We starten de dag met een interactieve workshop. De thema wisselt per keer en is daardoor elke keer weer spannend en nieuw. Tijdens de workshop ben je bezig met je eigen persoonlijke ontwikkeling en maak je kennis met andere deelnemers op een leuke en informele manier.

Na de workshop maken we ons klaar om met elkaar op het strand intensief aan de slag te gaan met een High Intensity Training; van zandzakken tot autobanden, we gaan flink los! Iedereen kan meedoen met de workout, het niveau bepaal je namelijk helemaal zelf.

T.O.G. Outdoor

Fysiek tot de max.

Give everything and more.. Challenge yourself!
Sport is een belangrijk onderdeel van jezelf uitdagen. Je kan immers nooit écht in je kracht staan als je je fysiek zwak voelt. Daarom organiseren wij elke zomer een T.O.G. Outdoor. Het is een zware sportdag waar je diverse high intensity workouts doet bij verschillende stations. Elk jaar weer staan er tientallen gemotiveerde mensen te knallen. Don’t miss it!