Image module
MET DE JUISTE MENTALITEIT, KAN JE BIJ ONS ALTIJD AAN DE SLAG

Training Of Greatness inspireert niet alleen, maar geeft jou ook de kans om impact te maken op de samenleving. Als je aan de slag wilt, iets wilt betekenen voor anderen en tegelijkertijd jouw eigen skills wilt aanscherpen, dan kan je je bij ons aansluiten. We bieden jou de kans om een onderdeel te worden van T.O.G. Wij doen meerdere gave projecten waarmee we zoveel mogelijk mensen inspireren en motiveren. We bedenken iets en we doen het.

Ontdek jouw talenten bij ons en leer hoe je deze moet inzetten. De sfeer waarin we werken is passievol, gedreven en oprecht. Je krijgt toegang tot een bron van energie die jou zal inspireren en deuren open maakt voor jouw eigen carrière. We hebben de ambitie om de beste real life-leerschool te worden.

Bij T.O.G. krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en successen te boeken, samen met de rest van de T.O.G. familie. We staan voor elkaar klaar, door dik en dun.

LET OP:

Wij werken met een groep gemotiveerde personen van allerlei achtergronden en culturen die nergens voor terugdeinzen en soms tot in de nachten doorgaan om een project van de grond te halen. Je wordt bij ons niet beoordeeld op jouw uiterlijk, afkomst, leeftijd en niveau. Je hoeft zelfs jouw CV niet mee te nemen. Wij beoordelen mensen op hun mentaliteit, karakter en geloofwaardigheid. Dat is wat ons met elkaar verbind. Als jij zegt dat je iets kan, dan geloven wij jou. Het is aan jou om het waar te maken. Show it.
Het is aan jou om het waar te maken. Show it.
Hou er wel rekening mee dat je te maken krijgt met een groep zeer gemotiveerde personen van allerlei achtergronden, religies en culturen die nergens voor terugdeinzen en soms tot in de nachten doorgaan om een project van de grond te halen. Je wordt bij ons niet beoordeeld op jouw afkomst, leeftijd en niveau. Je hoeft zelfs jouw CV niet mee te nemen. Wij beoordelen mensen op hun mentaliteit, karakter en geloofwaardigheid. Dat is wat ons met elkaar verbindt. Als jij zegt dat je iets kan, dan geloven wij jou.