Image module
OBSTAKELS VERANDEREN IN MOGELIJKHEDEN

Over ons

Subtitle

T.O.G. verzorgt trainingen, workshops en trajecten gericht op persoonlijk leiderschap voor het onderwijs en instellingen.

In totaal hebben er meer dan 4000 studenten en 350 docenten van 9 verschillende onderwijsinstellingen deelgenomen aan onze programma’s. Hierin dagen wij de deelnemers uit om de verantwoordelijkheid voor succesvol handelen in zowel privé als school/ werk situaties volledig in eigen handen te nemen. Het ontwikkelen van een veerkrachtige mentaliteit en een positief toekomstperspectief staan hierin centraal.

Ons onderscheidend vermogen ligt in het feit dat wij een verbindende factor zijn binnen een school. Studenten, docenten en teamleiders worden effectief door ons getraind waardoor verandering plaatsvindt. Wij geven bijvoorbeeld niet alleen instructies aan docenten hoe zij iets moeten doen, op basis van simpele case-studies of meekijk sessies. Wij werken ook écht daadwerkelijk dagelijks met de doelgroep in de praktijk en boeken met hun uitzonderlijke resultaten. Door de combinatie van alle ‘real life’ kennis en inzichten van de verschillende doelgroepen komen wij tot toepasbare oplossingen.

Met deze scholen werken wij samen:

Subtitle
ROC VAN AMSTERDAM
-
Client logo
MBO RIJNLAND
-
Client logo
HAAGSE HOGESCHOOL
-
Client logo
INHOLLAND
-
Client logo
SUMMA COLLEGE
-
Client logo
ALBEDA COLLEGE
-
Client logo
ZADKINE
-
Client logo
EUROCOLLEGE
-
Client logo

Waarom T.O.G.

Subtitle

We zien het continu voorbij komen: “mentale gezondheidsproblemen onderen jongeren neemt exponentieel toe”. De coronacrisis heeft dit probleem in korte tijd vergroot. Echter weten we vanuit onderzoek dat jongeren al langer kampen met onzekerheid, prestatiedruk en stress. Het is nu meer dan ooit tevoren van essentieel belang dat we investeren in de jeugd en een boost geven aan hun zelfvertrouwen.

De wereld zit in een transitiefase. De arbeidsmarkt verandert in een zeer hoog tempo mede door technologische veranderingen. Door de coronacrisis zullen veel bedrijven en instellingen hun aanpak blijvend anders inrichten. We nemen afstand van oude denkpatronen en bereiden ons voor op deze nieuwe tijd.  Er ontstaan bewegingen die pleiten voor meer gelijkheid en polarisatie neemt onverminderd toe. Iedereen wordt gedwongen zich aan dit nieuwe tijdperk aan te passen en wendbaar te zijn, terwijl onderzoeken aantonen dat we juist mentaal zwakker worden en minder productief gedrag vertonen.  

De wereld van nu vraagt om moed en vastberadenheid om aan de slag te gaan. Jezelf ontdekken en niet wanhopig worden door een gebrek aan levensdoelen en een duidelijke richting. Afstand nemen van afleidingen en directe voldoening zodat je je eigen pad durft te volgen.

Zelfbewustzijn; jezelf goed kennen, exact weten wat jouw sterkste kanten zijn en deze kennis toepassen, is de belangrijkste skill van ieder individu in de 21ste eeuw.

CHALLENGE YOURSELF TO LIVE GREAT!

STOP BS-ING YOURSELF
De T.O.G. Lifestyle wordt gekenmerkt door lef, persoonlijke kracht en zelfverzekerdheid. Keuzes durven te maken zonder bang te zijn voor tegenslag. ‘Het maximale halen uit jezelf’ is bij ons niet een slogan waar je even door geïnspireerd wordt. Wij leven onze missie, zodra we wakker worden totdat we gaan slapen. Daag jezelf uit op alle fronten. Mentaal, Fysiek en Spiritueel, tot de MAX.