Image module
TEAMS / PARTICULIEREN

T.O.G. Powersession

Doorbreek obstakels en groei naar the next level

Wil jij graag jouw team naar een hoger niveau tillen? Een T.O.G. Powersession haalt de belangrijkste obstakels naar boven en creëert in een informele setting het perfecte momentum om deze te doorbreken. Simpele, concrete en makkelijk haalbare vervolgstappen zorgen voor een nieuwe koers vol mogelijkheden. Jouw team wordt in zijn kracht gezet en door de open en directe sfeer worden er op hoge snelheid afspraken gemaakt en targets bepaald.

Verwacht dus geen saaie luistersessie met een aantal tips en trucs waar achteraf niks mee wordt gedaan. Een T.O.G. Powersession is dynamisch, no nonsense en straight to the point. We focussen ons op één hoofdobstakel en bouwen samen in korte tijd toepasbare oplossingen. T.O.G. heeft de expertise in huis om de onderliggende beperkingen in kaart te brengen, snel tot oplossingen te komen en de mentaliteit van het team te versterken zodat resultaten geboekt kunnen worden.

4 Generations – 1 Team

Leer jouw collega's beter kennen

Op de werkvloer krijg je altijd wel te maken met mensen die flink wat jaren met elkaar verschillen. Allemaal staan ze anders in het leven en in hun werk. Dat maakt samenwerken met collega’s die veel jonger of ouder zijn soms uitdagend. Tijdens deze workshop richten we ons op de verschillende generaties op de werkvloer. Het doel van deze workshop is om op een informele wijze meer inzichten te krijgen in de leefwereld van jouw collega’s waardoor onderling begrip toeneemt. Het resultaat is dat het team vervolgens beter communiceert met elkaar en meer van elkaar leert. 

Onderwerpen

  • Welke elementen spelen een rol in het vormingsproces van iemands mindset?
  • Mindset van generaties: babyboomers, X, Y en Z
  • Laatste trends en ontwikkelingen en het effect op omgangsvormen
  • Welke invloeden hebben technologie en social media op onze maatschappij?

Doelen

  • Medewerkers leren elkaar beter kennen op informele wijze
  • Meer onderlinge begrip en verbetering verstandshouding
  • Inspireren om barrières te doorbreken

T.O.G. Kickstart

In 1 dagdeel een uitvoerbare strategie bouwen voor de komende 3 maanden

Heb je een bepaald doel voor ogen maar lukt het maar niet om in de juiste flow te komen?  Last van uitstel- of twijfelgedrag? Geen idee welke prioriteiten je moet stellen zodat je aan de slag kunt? Of weet je juist exact wat je moet doen en hoe je het moet aanpakken, maar lukt het steeds niet om het om te zetten in de praktijk?

Elk resultaat wat je boekt of niet boekt ligt aan 3 onderdelen: Mindset, Strategie en Uitvoering. De meeste mensen willen in het hier en nu drastisch iets veranderen omdat ze een golf van inspiratie hebben ervaren of omdat ze ergens angstig voor zijn. Dit soort vlagen maakt iedereen weleens mee en we reageren er vaak op 2 manieren op: of je gaat het gewoon proberen en je ziet wel hoe het uitpakt of je stapt in je eigen gedachten en bedenkt redenen waarom het niet zou lukken waardoor je jezelf uit je eigen visie praat.

Het nadeel van proberen is dat jouw brein op dat moment denkt: “Dus als we het niet doen, dan maakt het ook niet uit?”.  En het nadeel van excuses zoeken is dat je daarmee jouw onzekerheid laat groeien en nooit het avontuur aangaat.
Besluiten maken betekent dat je toegewijd bent en dat je vol voor jouw doel gaat, no matter what.

Start met deze 3 vragen als je een doel stelt:

  • Heb ik de juiste mindset om mijn doel te bereiken?
  • Welke strategie heb ik nodig?
  • Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik tijd en ruimte creëer in mijn dagelijkse patroon om mijn doel voor elkaar te krijgen?

Deze 5 uur durende training is de perfecte kickstart voor jouw doel. We gaan kort aan de slag met jouw mindset en delen alle bewezen succesprincipes en inzichten die voor jou kunnen werken. Vervolgens bouwen we een korte termijnstrategie van 3 maanden waarin we elke maand gedetailleerd uitwerken en we nemen jouw dagelijkse patronen onder de loep zodat je in het hier en nu daadwerkelijk het verschil kan maken.

Keynotes

Get Inspired

Ben jij op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw event of bedrijf? Laat jouw publiek achter met inspiratie, motivatie en een onvergetelijke indruk. Over een keynote van T.O.G. zal daarna nog lang gesproken worden.

Interesse? Neem contact met ons op!

Wij sturen u graag een gepaste offerte op